Fysioterapia

  Tehokasta ja turvallista fysioterapiaa

  Tarjoamme monipuolisia fysioterapiapalveluita monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Fysioterapiassa arvioidaan ja hoidetaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään.

  Fysioterapialla annamme yksilöllisen avun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin käyttämällä runsaasti erilaisia fysioterapeuttisia menetelmiä, ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa. Hoidot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveita ja tarpeita kunnioittaen.

  • Voit tulla hoitoomme lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähetteellä tullessa olet oikeutettu Kela-korvaukseen.

  • Fysioterapialla pystymme lähes aina vaikuttamaan kipuun sekä tuki- ja liikuntaelimistöstä johtuvaan kärsimykseen tehokkailla ja monimuotoisilla hoitomenetelmillä. Toimintakyvyn arvioiminen ja sen parantaminen ovat vahvaa osaamisaluettamme.

  • Vankka ammattitaitomme ja laaja-alainen jatkuva kouluttautuminen uusiin hoitomuotoihin ja -menetelmiin auttavat sinua voimaan paremmin. Olemme kouluttautuneet lisäksi mm. rintasyöpäleikkauksen jälkitilana esiintyvien imuteiden kovettumien ja arpeutumien eli lymfastrangin hoitoon. 

  • Ainoana fysioterapialaitoksena Porvoossa meillä on LPG-hoitolaite, jolla voidaan usein nopeuttaa kiputilojen ja lihaskireyksien hoitoa sekä sairaan kudoksen (mm. arvet, lihasrevähdykset, palovammat) toipumista. 

  • Muita käyttämiämme menetelmiä ovat muun muassa:

   • Lymfaterapia

   • Faskia eli lihaskalvohoidot

   • TNS-, EMS- tai NMES -sähköhoidot

   • Muut fysikaaliset hoidot

   • Nivelhoidot ja -mobilisaatiot

   • Venyttelyt

   • Kinesioteippaus

   • Manuaalinen pehmytkudoskäsittely

   • Harjoitteluterapia

  • Fysikaalisten hoitojen lisäksi kannustamme asiakkaitamme omaehtoiseen harjoitteluun, toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitoon. Siksi tarjoamme fysioterapeuttisen hoitojakson ajan terveysliikuntasalimme kertakäynnit puoleen hintaan. Liikunta on parasta lääkettä!

  Akupunktio, faskia-käsittely, lymfaterapia, LPG-terapia, senioriterapia, tekonivelkuntoutus, leikkausta edeltävä fysioterapia, leikkausten jälkeinen kuntoutus, veteraanikuntoutus, urheilufysioterapia, harjoitteluterapia, kivun hoito, turvotuksen hoito, huimauksen hoito, ennaltaehkäisevä fysioterapia, kinesioteippaus, lasten fysioterapia, KELA-kuntoutus, tukisukat, -hihat & -tuotteet, kuntotestaus.

  Fysioterapeuttinen Ryhtiklinikka

  Virheelliset asennot kuormittavat kehoasi väärin ja aiheuttavat usein monimuotoisia oireita ja kipuja. Yksikin virheasento voi vaikuttaa vähitellen epäedullisesti koko ryhtiin ja näin kivun, sekä jäykkyyden noidankehä on alkanut. 
  Ryhtiklinikalla fysioterapeutti tutkii ryhtisi ja analysoi sen ominaisuudet, sekä kehoasi kohtuuttomasti kuormittavat asennot.
  Analysoinnin perusteella sinulle tehdään yksilöllinen harjoitteluohjelma, jonka avulla lähdetään rakentamaan sinulle entistä parempaa ryhtiä.
  Lue lisää ryhtiklinikasta tästä.

   

  Fysioterapeuttiset koti- & asiakaskäynnit

  Teemme koti- ja asiakaskäyntejä asiakkaiden luokse koteihin ja palvelutaloihin. Tyypillisesti kotikäyntien kohderyhmät ovat ikäihmiset, muistisairaat sekä henkilöt joiden fyysinen toimintakyky on selvästi heikentynyt.
  Tarjoamme myös veteraanien kuntoutusta. Käytössämme on Porvoon Kaupungin tarjoamat Smartum-palvelusetelit.
  Lue lisää kotikäynneistä tästä.

   

  Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely

  Tullessasi fysioterapiaan lääkärinlähetteellä vähennämme suostumuksestasi Kela-korvausosuuden suoraan hoidon kokonaiskustannuksista. Näin sinun ei tarvitse itse hakea sitä erikseen jälkeenpäin, hoidamme sen puolestasi.
  Hyväksymme maksuvälineinä myös KELA:n, Valtionkonttorin, Porvoon kaupungin ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.

   

  Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapia

  Tuotamme KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapiapalveluita (alkaen 11/2018). Meillä on tuore hankintasopimus KELAn kanssa.
  Tiedustele lisää, jos olet KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakas.

   

  Mitä fysioterapia on?

  Fysioterapia on tarvittaessa tukena elämän kaikissa vaiheissa. Sen keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Hoito on vaikuttavaa ja tieteellisesti tutkittua, katso KELAn tutkimusraportti.

  Fysioterapeutti aktivoi ja tukee kuntoutujaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja toimintakyvystään - myös ennaltaehkäisevässä mielessä. Käytä fysioterapeutin asiantuntemusta hyväksesi, kun kaipaat neuvoa tai opastusta aktiiviseen ja turvalliseen liikkumiseen.

  Fysioterapiassa paraneminen on laajempaa prosessia, jota fysioterapeutti ohjaa antamalla tukea ja ohjausta kuntoutujalle tiedon ja harjoitteiden muodossa. Kuntoutujalla itsellään on myös suuri merkitys omalla aktiivisuudellaan sekä sitoutumisellaan saavutettaviin tuloksiin ja esimerkiksi oireettomuuteen.

  Tutustu ja lue lisää fysioterapia.info.

   

  Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi -
  Tervetuloa Voimaan Hyvin!

   

  Varaa oma aikasi numerosta 010 271 2370.
  Klikkaa nähdäksesi yhteystietomme.