Kuntotestaus & kehonkoostumusanalyysi

  Kunto-Wernerissä on huippuluokan testiasema

  • Teemme lukuisia testauksia asiakkaille ja asiakasryhmille. Meiltä saa myös testauspalvelut suuremmille ryhmille, kuten urheiluseuroille- ja joukkueille. Lisäksi työhyvinvointihankkeissa tarjoamme laajat räätälöitävät testausmahdollisuudet - kysy lisää. 

  • Testit ja mittaukset hyödyttävät meitä kaikkia, niin vähän liikkuvia kuin myös säännöllisesti ja kilpaurheilun omaisesti liikkuvia yksilöitä.

  • Kuntotestauspalveluihin kuuluvat polkupyöräergometritestit, Seca-kehonkoostumusanalyysit sekä lihaskuntotestit. Kysy myös muita yksittäisiä testejä ja laajempia testipaketteja.

  • Muut mahdolliset testit voivat sisältää muun muassa: UKK-instituutin kävelytestin, Cooperin testin ja liikkuvuusmittaukset.

  • Kuntotestauksella kykenemme luotettavasti mittaamaan kehomme fyysisiä ominaisuuksia sekä sen suorituskykyä. Ammattitaitoiset kuntotestaajamme sekä nykyaikaiset luotettavat testausmenetelmät ja -välineistöt takaavat testauksen onnistumisen ja tarkat mittaustulokset.

  Seurantamittauksilla pystymme tukemaan pitkän aikavälin kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista.

  • Polkupyöräergometritesti on fysioterapeutin tekemä tietokoneohjattu testi, joka antaa kattavan kuvan kunnostasi kokonaisuutena. Ergometritesti sopii kaikille erilaisilla tavoitteilla liikkuville henkilöille aloittelevasta kuntoilijasta kilpaurheilijaan. Samoja laitteita ja testejä käytetään muun muassa urheiluopistoissa, joten tulokset ovat vertailukelpoisia niiden kanssa. 
   Tutustu tarkemmin testiin tästä.

  • Seca-kehonkoostumusanalyysi on terveydenhuollolle suunniteltu ja kehitetty tutkimusmenetelmä arvioimaan kehoasi ja sen koostumusta. Käyttämämme laite on ainut markkinoilla oleva lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty kehonkoostumusanalysaattori. Laite mahdollistaa tarkat ja uudestaan mitattavissa olevat luotettavat tulokset, jotka auttavat meitä terveytesi ja hyvinvointisi arvioinnissa.
   Lue lisää analyysistä tästä.

    
  • Lihaskuntotesteillä selvitämme tuki- ja liikuntaelimistösi kunnon. Näiden kunto on erittäin merkittävässä roolissa hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä. Ryhdillä, lihasten aineenvaihdunnalla, sekä hyvällä luustolihaskapasiteetilla ja lihastasapainolla on suora yhteys tuki- ja liikuntaelinongelmiin ja -sairauksiin.
   Lisätietoa lihaskuntotesteistä tästä.

   

  Varaa oma aikasi numerosta 010 271 2370.
  Klikkaa nähdäksesi yhteystietomme.