Restylane

    Luonnonmukainen kauneuskäsittely

    Restylane-kauneuskäsittely on turvallinen, luonnollinen ja tehokas hoitotapa hoitaa kasvojen juonteita ja ryppyjä, täyteläistää huulia ja syväkosteuttaa ihoa ainutlaatuisen NASHA™ -teknologian hyaluronihappogeelin avulla.

    Otsarypyt, kulmakarvat, silmärypyt, tummat silmänaluset, posket, surulliset suupielet, huulten rajat, leuka

    • Käsittely ei sisällä eläinperäisiä aineita ja allergisten reaktioiden, sekä tautien tarttumisen riski on mahdollisimman pieni. Hyaluronihappo ei ole toksiini. Sitä esiintyy luonnostaan ihmiskehossa, etenkin ihossamme, jossa sen tärkein tehtävä on sitoa itseensä vettä ja suojata soluja.
    • Käsittelyn vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen, mutta ei pysyvä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.
    • Restylane-hoito on käytetyin ja parhaiten dokumentoitu hyaluronihappopohjainen kauneuskäsittely maailmassa. Hoitoja on tehty vuodesta 1996 asti ja tähän päivään mennessä niitä on kertynyt jo yli 20 miljoonaa ympäri maailmaa.

    • Käsittelyt räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaisesti. Luonnollisen näköiset tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Injektiokäsittelyn jälkeen ilmenevät reaktiot ovat harvinaisia. Näitä ovat esimerkiksi punoitus, turvotus, kipu, mustelmat ja aristus pistokohdassa. Turvotusta saattaa ilmetä enintään muutaman viikon.
    • Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Hoito sopii yhtä hyvin myös miehille. Tulokset ovat aina yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

    Lisätietoa hoidoista löydät Restylanen kotisivuilta.
     

    Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa saat hoitosuunnitelman ja hinta-arvion.

     

    Hinnasto:
    Restylane 0.5 ml               230 €
    Restylane 1.0 ml               320 €
    Restylane Lipp 1.0             340 €
    Restylane Perlane 0.5 ml    250 €
    Restylane Perlane 1.0 ml    350 €
    Restylane Vital 1.0 ml        250 €

     

     

     

     

    Varaa oma aikasi numerosta 010 271 2370.
    Klikkaa nähdäksesi yhteystietomme.